2012-10-30 48 浏览
由廟街店到吳松街, 依家仲去到油麻地, Nice~ 為左係油麻地搵間可以傾下計, 又唔會太嘈或太迫人的地方而上Openrice 睇睇. 意想不到食開服務好,人又好, 食物又好的合一竟然係油麻地開左間. 雖然係 零 評語, 不過, 食開廟街個間都好好, 相信唔會有大問題的. 所以即時Book 位.去到先知道, 原來間大廈其實都未裝修好晒. 抱住"唔係啦掛" 的心情上到2樓.. .. .. 地方大過廟街個間好多, 又唔迫.. ..而且當時得一枱客.. ..可能仲早啦!餐牌同廟街的有少少分別, 而且因為試業中, 未有Set要散叫. 又不過, 佢都照送我地一人一個湯! NICE~~~~~終於其實我都係同叫一個Set 無咩分別.. ..哈哈~ 一個頭盤, 一個意粉, 一個Pizza, 一人一杯飲品. 兩個人食左$36x. 食物一如以往的好!服務一如以往的好!服務員一如以往的好!環境比以往的更好!!!!!!推薦~~~~
由廟街店到吳松街, 依家仲去到油麻地, Nice~

終於其實我都係同叫一個Set 無咩分別.. ..哈哈~

食物一如以往的好!

服務一如以往的好!

服務員一如以往的好!

環境比以往的更好!!!!!!

推薦~~~~

2樓向下望望街
地方都好大
頭盤 (冷盤)
意粉
Pizza
咖啡
加送的Cookie, 無特別..
2012-10-30
頭盤 (冷盤)