2015-09-24 438 浏览
小妹初次寫食評,也想簡一間新開張而又有明氣的食店寫。買左今期一本U.....雜誌睇,見到"小甜谷"系銅鑼灣開左間cafe, 就簡這間寫吧!入去之前眼見到一個一個新鲜的生果系逺逺的display已經好吸引。店員見我系出面也很親切及有禮地介紹。。原來叫holy grapefruit, watermelon, pineapple. Lunch set 有很多選擇,crossaint and sandwich set 有果茶送只系$58。Pasta, baked rice , All day bfast 全部$88 也送果茶,好似好抵食wor.我叫左個open face sandwich, 加左$12有個神奇西柚汁,好健康呀。等左5分鍾就有。個open face sandwich 外觀好靚,食落d料很新鲜。個set共有三款味道,三文鱼牛油果,parma ham brie cheese, 同吞拿魚cheese.真系合哂我地lee d office lady心意。又健康又扺食又靚。西柚汁聽說日日飲也是有refresh ur blood 的功效。正正正正!!!!下次一定再黎試下其他pasta lun
小妹初次寫食評,也想簡一間新開張而又有明氣的食店寫。

下次一定再黎試下其他pasta lunch set.
Open Face Sandwich
2015-09-24