2007-02-02
今日一行十人黎belgos east食lunch, 因為同事M同埋同事C係呢幾日生日. 我地叫左四個set lunch, 另外叫左一個pizza, 一條ribs(超長+多肉), 一個white wine mussels, 一個cream mussels. 超多野食. o的ribs好好味, 比ruby tuesday同埋dan ryan多肉好多, o的薯條又超級多. o的薯條亦都係好好味架. 哈哈. o的mussels連white wine好味道. o的mussel都算大隻啦. 其他set lunch個o的唔知叫咩名所以話唔到俾大家知. 真係唔好意思. 請埋兩個同事食都係$144 per person. 都算唔錯啦. 我地食左差唔多個半鐘.