2017-07-26
佢個menu 幾好,有大,中,小,三個份量比你選擇,咁我地得2個人,當然比小啦。佢地上菜嘅次序有d搞笑....酸辣湯係最後先上。酸辣湯唔太辣,辣度適中醒胃,但佢同出面食開嘅有點唔同,多左陣藥材味咁?如果冇,我會更喜歡。黃立鯧,竟然唔太多骨,炸得好好,皮脆肉嫩!上面嘅炸薑絲配埋一齊食,更加提升魚鮮味!海蔘,有點太咸,但海蔘份量算多,都幾底食。冬菇好厚,都係有陣藥材味,但非常夾,我自己覺得冬菇仲出色過海心,厚肉美味!雙菇配西蘭花,雙菇都係偏咸,味道同海蔘個味分別不大!但菇菌總算入味,新鮮!老鼠粉,加左咸魚香,好有得味!但湯太少!仲有d柚子汁(因服務員勁快倒曬落去,所以影唔到😭都要問返先知會倒左d乜😑)成個粉其實真係幾野味,令你食完一啖又會忍唔住再食多啖。排骨王!完全冇驚喜,好普通!整體食物外觀十分好,味都中上!但服務態度有待大大改善。
排骨王!完全冇驚喜,好普通!
整體食物外觀十分好,味都中上!但服務態度有待大大改善。