2021-10-06 198 浏览
見到好多類似既鋪頭Menu好似都差唔多以為係連鎖店但發現原來間間都唔同名🤭今次呢間係華都商場既一間小店無堂食位,買完企係門口食以前讀書既感覺返哂黎🙈頓時覺得依家啲師弟妹好幸福因為附近多左甘多野食🥲• 漢堡芝士滑蛋TOAST $32唔知點解我見到漢堡就誤以為係免治牛個啲,所以一見到係漢堡扒個時有啲呆左😂 明明人地圖文並茂,我都係叫錯🤦🏻‍♀️個TOAST真係爆哂餡,個滑蛋炒得好嫩,唔會過熟芝士就唔係好夠,下次可以考慮加$3芝士塊漢堡扒其實都好juicy,只係我個人本身唔太好食漢堡扒者😛因為係即叫即做,所以所有野都好熱辣辣,配埋岩岩烘起既TOAST, PERFECT🥰食到尾先食到個韓國醬,甜甜地又幾特別塊生菜其實好新鮮,不過唔食菜既寶寶就。。。🙄 佢係原塊甘兜住哂啲餸,變左要拎走佢都唔係甘容易😂 下次我會記得走左佢🤭Menu上有好幾款都想試,價錢又相宜,可以再encore🤤
見到好多類似既鋪頭
Menu好似都差唔多
以為係連鎖店
但發現原來間間都唔同名🤭

今次呢間係華都商場既一間小店
無堂食位,買完企係門口食
以前讀書既感覺返哂黎🙈
頓時覺得依家啲師弟妹好幸福
因為附近多左甘多野食🥲

• 漢堡芝士滑蛋TOAST $32

個TOAST真係爆哂餡,個滑蛋炒得好嫩,唔會過熟
芝士就唔係好夠,下次可以考慮加$3芝士
食到尾先食到個韓國醬,甜甜地又幾特別

Menu上有好幾款都想試,價錢又相宜,可以再encore🤤