叫o左4個自選~ (4個女仔share~)佢d冰都係水準之作, 比大家參考o下我o地ge combination la~牛奶冰 + "樽"子醬 + 朱古力樹皮個醬我o最初以為錯o左, 因為係透明ge,點知冇錯, 原來佢係香精油o黎ge, 有少少失望,因為以為係好似kinder繽紛樂入面ge醬...我個fd話牛奶出名, 所以叫o左,我覺得剩食唔要個醬好味d!coz 加o左甜得濟!仲有, 個combination有d怪, 樹皮同牛奶唔多夾-3-不過剩係個冰係唔錯 同埋白雪雪好靚!咖啡冰 + 焦糖醬 + 花生咖啡冰真係堅有咖啡味!!!令我o地覺得幾抵, haha!花生配朱古力應該好D~~咖啡較苦應該配D甜D GE野, 個人認為~焦糖醬冇咩特別, 因為個咖啡味太濃, 唔多食得出-3-芒果冰 + 芒果醬 + 小丸子 + 脆片 (the best!!!!)芒果味重!! good!脆片甜甜O地同芒果冰好夾!!!小丸子係我自己鍾意食 (實在係得好少-,-)綠茶冰 + 綠茶醬 + 小丸子 + 朱古力樹皮 + 紅豆我o地想扮番 宇治今時!綠茶味都有茶味, 唔錯~but 佢同芒果, 牛奶比就係淡好多~
叫o左4個自選~ (4個女仔share~)
牛奶冰 + "樽"子醬 + 朱古力樹皮
個醬我o最初以為錯o左, 因為係透明ge,
我個fd話牛奶出名, 所以叫o左,
我覺得剩食唔要個醬好味d!
coz 加o左甜得濟!
不過剩係個冰係唔錯

同埋白雪雪好靚!

咖啡冰 + 焦糖醬 + 花生
咖啡冰真係堅有咖啡味!!!
令我o地覺得幾抵, haha!
花生配朱古力應該好D~~
咖啡較苦應該配D甜D GE野, 個人認為~
焦糖醬冇咩特別, 因為個咖啡味太濃, 唔多食得出-3-
芒果味重!! good!
脆片甜甜O地同芒果冰好夾!!!
小丸子係我自己鍾意食
(實在係得好少-,-)
綠茶冰 + 綠茶醬 + 小丸子 + 朱古力樹皮 + 紅豆
我o地想扮番 宇治今時!
綠茶味都有茶味, 唔錯~
but 佢同芒果, 牛奶比就係淡好多~~
小丸子同紅豆都好少 =3=
因為我o地係4個share 食,
搞搞o下一啖咖啡一啖牛奶一啖綠茶一啖芒果 -_-
d味就亂亂o地, (淡o個d會冇o左味!)
如果分開就應該冇咩問題~
不過佢真係好大碟!!!!!!!!!!!!!!! (抵食!)
一個女仔應該食唔哂 =0=

順帶一提,
有個阿姐好醒錦o係我o地4人自拍緊ge時候走o黎幫我o地影相

服務不錯不錯!
2009-07-31
$25 (宵夜)