2018-12-17
一直都想去呢間牛角放題試下 難得今日同朋友都可以七點左右就到旺角 就試下啦!呢間真係要早啲到先有位 一開始六點幾到既時候即刻有位 但因為朋友示未到就等多陣 但過左15分鐘再拎飛已經差成廿幾張枱 但好好彩 等埋最後一個朋友到就岩岩好入得🤣呢間放題分5個lv 我地就揀左lv3 我本身中意食牛舌 而呢個lv2其實已經有得嗌 但又想食高級少少既牛 同試下啲海鮮類 例如牛油帶子 所以真係睇額外加既岩唔岩你心水 lv4就多左王漾系列 lv5就係有m9和牛 價錢大概多lv3 100蚊 呢兩樣我地都冇太大意欲比貴啲試🙈一開始佢會每人比個頭盤 全部都係肉 有雞 豬 牛 牛舌 但既然揀左貴啲個餐 好自然就會淨係嗌lv3既食物啦🤣呢間落單用平板既 所以都唔會落漏或者落錯👌Lv3既食物黎講 美國牛個款比較肥美 海鮮都唔錯😋另外 佢啲牛舌 薄切同厚切都幾爽口好食😋如果大家食肉食濟左 可以出去夾下沙律 拎啲冷盤 燒下蔬菜👍唔夠飯又可以點冷麵 出去任裝牛角飯 其實種類都幾多 最後重可以食甜品 有雪糕 泡芙等👍成班朋友 有男有女都一定夠飽啦!
呢間落單用平板既 所以都唔會落漏或者落錯👌
Lv3既食物黎講 美國牛個款比較肥美 海鮮都唔錯😋
另外 佢啲牛舌 薄切同厚切都幾爽口好食😋
如果大家食肉食濟左 可以出去夾下沙律 拎啲冷盤 燒下蔬菜👍
成班朋友 有男有女都一定夠飽啦!