2017-03-20
同3個朋友去食火鍋放題~價錢合理蔬菜丸類比出面個d連鎖火鍋店選擇更多,烏東拉麵粟米呢d都大份過其他火鍋店! 有梅酒/清酒任飲,只係加$50咋! 可惜朋友個個病冇得加錢飲!! 下次有機會會再去喪飲的! 雪糕是一杯杯裝的Dreyer's雪糕~同埋雪米糍同雪糕泡芙~個人喜歡呢度一杯杯雪糕好過出面火鍋店的軟雪糕~感覺軟雪糕機個d唔太衛生。 最特別的係呢度可以自己整天婦羅....最好味的係甜薯天婦羅~本身見到一粒粒好細的橙色串~以為係芝士~食左先知係南瓜-_-有少少失望~如果有芝士炸就好!原本有少少擔心自己炸野會有油彈出黎~但又冇wo! 幾安全~所以都好放心咁玩左幾次炸野~因為掛住食冇嘜點影相~我地點左牛骨牛乳湯~超正的,夾肥牛一流~另外一個蕃茄滾湯~可能牛乳湯太出色~有點覺得蕃茄湯有少少比下去。埋單大約每人$190, 下次會再去的!下次要喪飲梅酒~
埋單大約每人$190, 下次會再去的!下次要喪飲梅酒~
牛骨牛乳湯和蕃茄濃湯
题外话/补充资料:
出面好少有地方有梅酒放題! 呢個係最吸引再去幫襯的!!!!!!