2010-09-09
一行六日,約8約去到...佢地有2個舖位..好彩咁岩有張6人枱..真係好似boko左咁.其實未食過lee間野見開飯都好似講到唔錯咁就去試下la. 生蝦-唔係太多隻好似得唔知8定10隻..$78有d貴呀..不過算大隻同好新鮮個汁好正~~ 拼盤中size-好彩叫左中size因為都有好多...包括春卷,雞,魚餅同蝦餅我覺得個蝦餅好好味呀..好彈牙熱辣辣..個魚餅都唔錯呀. 粉綠雜菜煲-冇乜特別..d粉絲仲要好碎tim... 醉雞-奇怪地泰國舖有醉雞食..不過又整得幾好味呀..仲好味過出名食lee d既餐廳.. 鳳爪-好味呀...辣辣地但可以接受..好多配料但主角亦都好多..冇記錯好似係$48..食極都仲有鳳爪 黃咖喱豬扒包-入面都有好多塊豬扒..個黃咖喱好香..但個包就硬左d ja..同埋唔夠汁. 飲品-2支泰beer, 1杯龍眼冰, 2杯青檸梳打 第一次飲泰beer,好易入又夠凍幾好. 龍眼冰入面有8粒龍眼好大杯正...青檸梳打唔知我冇飲過但佢d梳打係來自泰國入口既.因應得個樽.最後仲送埋甜品..係芋頭西米.鐘意食芋頭會得唔錯.唔算好甜總括黎講lee間野係好味ga...價錢又唔係貴6個人
其實未食過lee間野見開飯都好似講到唔錯咁就去試下la.
粉綠雜菜煲-冇乜特別..d粉絲仲要好碎tim...
總括黎講lee間野係好味ga...價錢又唔係貴6個人叫左6樣野都係齊頭$500走人. 佢d碟頭都算大..lee間會再去食啊~~~~~~~~~~~