2024-04-21 17 浏览
荔枝蝦球🍤打卡必點!大大棵荔枝盆景樹上枱,加上噴煙霧效果🌫️💨賣相勁有仙氣🌸荔枝樹上掛滿一粒粒外表似荔枝嘅蝦球😚食落口好新鮮彈牙爽口🦐配埋酸甜醬汁好開胃🤤拔絲咕嚕肉入口香脆,外脆肉軟多汁,配埋酸酸甜甜嘅汁醬,同埋甜甜嘅拔絲,香口惹味😋😋好醒胃👏🏻四川掂掂麵🍜我揀左少麻少辣,湯底鹹香濃郁😊香而不膩,再配埋細滑嘅麵條,麵質較為淋身,份量好足夠炸饅頭😍大大艘噴哂煙嘅船,仲有諸葛亮同埋載住黃金炸饅頭,勁有氣勢,超有驚喜🤩炸饅頭炸等得香脆,件件都熱辣辣😋外酥內軟,薄薄外皮酥酥脆脆而唔油膩,再沾上滿滿嘅煉奶,勁滿足😌手打檸檬鴨屎香茶🍋酸中帶甜,味道又帶少少苦澀😀入口回甘😬洛神花茶☕️餐廳自家煲製嘅洛神花茶,好解渴生津🤗味道甜中帶微酸,好飲😍🎀😊餐廳舒適寬敞,裝修好有特色😬上菜速度快,而且擺盤好精美,打卡一流,食物質素都幾高,會再黎幫襯😍

手打檸檬鴨屎香茶🍋酸中帶甜,味道又帶少少苦澀😀入口回甘😬