2019-04-01
最近同朋友去左呢間餐廳食正野😋!登登登!就是和牛!我自己就一次和牛都未食過,所以就來呢到試下,同食下呢間的和食!感覺好像也不錯喔呢間餐廳有bar table ,可以睇住師父一路整野你食~但我地最後都選擇左普通台,因食和食都方便點😋同朋友一起叫了個二人和食餐!又幾多野食,刺生生鮮唔洗講,仲要超級鮮甜!真不錯!近照睇就更靚仔😋之後來了個蟹鉗牛油果沙律!牛油果都幾多~蟹鉗都好鮮甜!套餐入面有5款串燒!而當中的燒白鱔係我最最最愛!肉質爽脆!仲有燒得薄脆口感的魚皮,少少咸,但完全食到魚的味道!真係太了,呢個絕對是100分和牛烏冬~烏冬份晒超級多~2人食絕對夠!流心蛋味道濃郁,加上醬汁煮過的和牛,夠晒入味!肉質又滑!另一主角來了!即燒鐵板和牛!第一次食ia,幾成熟由你自己話事!味道比較濃厚,唔會韌,油脂分佈平均!天婦羅又係一個傑作!唔會太厚粉,薄薄地,外脆內軟、由其係南瓜天婦羅最正!南瓜剛剛好!
之後來了個蟹鉗牛油果沙律!牛油果都幾多~蟹鉗都好鮮甜!