2021-06-03 105 浏览
📍 Goobne Chicken呢度有冇钟意食鸡嘅朋友🤣?上星期小编同朋友终于黎到bookmarked 好耐嘅烤鸡店😍 环境干净企理😚 食得好舒服🥰 -蜜糖香蒜烤鸡 $205佢可以比人哋选择有骨定系冇骨🤪 懒得去吐骨嘅我 第一时间拣咗冇骨😂呢一只味系佢哋嘅王牌同埋新出嘅味道😎 所以就决定试一试烤鸡嘅份量都几多🤩 2个人叫左𠮶饭之后再食鸡都食唔哂😅 啲鸡食落去啲皮烤得好脆🥰 同炸鸡有得fight!!!食落去外脆内软 咬落去都有肉汁🤤 好好味 如果蒜味再重啲就更正!佢哋仲配酸萝卜等你食完都冇咁油腻同滞👻铁板芝士烟肉虾仁炒饭 $128个饭一拎上枱热辣辣 大家要记得快手啲趁热捞匀啲芝士🤣芝士嘅份量超多 而且超级拉丝!个饭仲有蛋、唔少虾仁同肉😍食落去芝士味浓郁 系食得多会有啲滞😂 因为佢真系超级多芝士😂-大家睇完我哋嘅食评之后 想试嘅话可以参考下面嘅地址😚👇🏻✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎综合食评📝外观:★ ★ ★ ★ ★回头率:★ ★ ★ ★ . 5抵食指数:★ ★ ★ ★ ☆✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎
📍 Goobne Chicken
呢度有冇钟意食鸡嘅朋友🤣?

蜜糖香蒜烤鸡 $205
呢一只味系佢哋嘅王牌同埋新出嘅味道😎 所以就决定试一试
烤鸡嘅份量都几多🤩 2个人叫左𠮶饭之后再食鸡都食唔哂😅
啲鸡食落去啲皮烤得好脆🥰 同炸鸡有得fight!!!
食落去外脆内软 咬落去都有肉汁🤤 好好味
如果蒜味再重啲就更正!
佢哋仲配酸萝卜等你食完都冇咁油腻同滞👻
蜜糖香蒜烤鸡

铁板芝士烟肉虾仁炒饭 $128
个饭一拎上枱热辣辣 大家要记得快手啲趁热捞匀啲芝士🤣
芝士嘅份量超多 而且超级拉丝!个饭仲有蛋、唔少虾仁同肉😍
铁板芝士烟肉虾仁炒饭

大家睇完我哋嘅食评之后 想试嘅话可以参考下面嘅地址😚👇🏻