2025-08-02
網上面勁多人介紹呢間餐廳😳超多口味揀既放題套餐,所以煲都可以任選任食,係轉火鍋湯底前都可以任轉口味。餐廳由晚上5點開始營業到12點,所以最長有7小時。環境夠大🔥無限時牛雜煲烤魚雞煲火鍋放題套餐 $318一開始我就揀左麻辣烤魚(清江魚),魚皮香口、魚肉厚肉夠滑,又少骨😳湯底唔會好辣,配料已經有埋娃娃菜、萵筍等等,好吸味🔥另外套餐都包埋set A火鍋配料,有牛板腱、本地鮮滑牛肉、海蝦、蜆等等。外面都有大量火鍋配料、飲品同雪糕任食🔥火鍋我哋揀左尖沙咀店獨有既龍蝦海鮮粥底鍋,同烤魚有強烈對比,呢個海鮮鍋底係鮮甜仲有半隻龍蝦,加上其他海鮮夠哂鮮味,放入肉片口感更鮮嫩香滑,最後食埋個綿綿米粥😋🔥雖然只係食左兩種口味,已經好滿足。如果更多人食就可以嘗試到更多口味,例如各種口味雞煲,滿足感應該可以更多🤩適合一大班人黎食👍🏻
🔥無限時牛雜煲烤魚雞煲火鍋放題套餐 $318