2018-06-12
過左一排又心掛掛想食呢間台式火鍋,於是約左個fd呢晚黎到旺角分店打個靚邊爐!好彩我一早book左位,8點黎到都有人等緊位,好受歡迎!又係揀野食時間,由於我地兩丁友,而呢度個鍋又次次都咁足料,所以今次冇叫好多野食,反而叫左d平時冇食開ge。我地要左麻辣拼酸菜白肉鍋。個白肉鍋有好多Q彈粉,煙煙 un un好好咬。仲有超勁多豬肉片,夠起碼四個人食!麻辣今次叫小辣,有好多冰豆腐同鴨血。上面係水餃,大大舊,要左半份有4隻,裏面包左爽口ge蝦木耳同肉碎。中間係鵝肝墨魚丸,咬開有鵝肝ge油脂漏出黎,食落口幾香。下面係黑松露蝦肉,好鬼彈牙,又勁香黑松露味!叫左兩條聖子,中型size,記住唔好煮過濃,我地就岩岩好夠爽口。最後係台灣A菜,第一次試黎打邊爐,味道有少少似油麥菜,唔錯,台灣貨有保證。呢間服務都唔錯,侍應門都好落力,仲有笑容,主動加湯。
好彩我一早book左位,8點黎到都有人等緊位,好受歡迎!
呢間服務都唔錯,侍應門都好落力,仲有笑容,主動加湯。