(非会员)
2006-05-16 7 浏览
今日係家姐回程既日子,我地到左機場後去左一間大力水手炸雞餐廳打算食少少野。對我來講炸雞食品都唔係咁討好,但由於妹妹一睇見POPEYE 就好鍾意,我地只好坐底試下啦。一走入POPEYE我睇見既只有紅色一片的公仔牆身好特別,我地睇左陣餐牌就點左一個4號餐加妹妹既一個兒童餐共80多元,好似有d貴,不過味道都唔錯。薯容辣辣地幾好食入面有d肉碎、個餅就一般喇乾曾曾、fries又話辣但都唔辣既,不過都好好食夠脆,最後梗係d雞啦,d皮又脆又熱,起碼唔會似KFC咁禁多油先,而兒童餐既公仔都好可愛,可惜要買一set既話太貴喇成120元先得8只。講起買野o個陣個姐姐都幾好態度,又搞笑,就連個名都特別搞笑過人,哈哈~奶姐姐<br />本身諗住買2個餐姐, 點知佢又咁多野問,問要唔要加呢樣加o個樣真係有d唔耐煩,最後埋單加到80幾蚊,佢真有一手,害我比亞媽話我買咁多野食不特止,d飲野仲要買咁大杯,都唔知飲唔飲得晒。<br /><br />經我留意,全店最奇怪的是,全場只有我地一台跟附近的2台就冇人。真的好空曠,好正ar<br />
<br />