2017-05-22 28 浏览
我是第一次朋友介紹來的,她同我講cwb環境比較好點,所以我便約了幾個好友來試試,因打邊爐通街都係,已經無點新意。昨天來了cwb,訂了一個蟲草花花膠湯底,7個大人,個蟲草花湯底超正,還有象拔蚌刺身好新鮮,不過唔知點解無左個象拔蚌個膽,這點有需要改善。百花釀油條很香口,四色丸尚盛都好特別,丸內的料外面是吃不到的,而且都好彈牙,蟹皇餃啲料也是挺好,牛肉塔就不太理想除左安格斯牛肉,牛柳粒和牛舌都比韌,所以我唔會推薦吃這個,雖然賣相很美觀,但始終吃落不太理想。墨魚滑釀冬菇都夠彈牙,豬豚肉都普普通通,因有朋友唔食牛,所以為她叫一了一份豬,其它豬皮,豬紅,皇帝菜。最驚喜就是個韓國午餐肉,因唔係周圍有得食,而且真係好好食。整體來說都值得一試個湯底實在太美味,也會再光臨,服務態度都很好,不過就有點不細心,坐了很久,水都無杯,又無問我們需要飲什麼,這點需要改善。而價錢都算可以接受,如果多人去會比較好,可以試更多款式。
2017-05-19