2019-08-27 230 浏览
之前book错日期食唔到,今日临时出cwb食饭,所以食番呢间先。上到去店舖细细地,但比人感觉几舒服唔错。食物质素方面,先叫左三样野食(牛油果沙律、明太子水波蛋意粉、牛排),本身惊两个人食唔晒,点知最后食得晒仲可以食多个乳酪做甜品。食物份量都正常,唔太油腻,食落几新鲜。牛排本身叫左7成熟,上到黎好似太生,叫佢再帮手煮熟啲都冇问题,啲配菜都好鲜甜。意粉个蛋唔想食温泉蛋,又帮我地煮熟佢🥰跟住见到隔离枱好似有人生日有礼物收,问完店员都好乐意送上礼物🥰最大惊喜系上乳酪时店员仲主动帮手系碟上写上「happy birthday」同插上蜡烛🥰好有心🥰今餐饭食得太开心,忍唔住要上黎比番个好评佢,平时都系食完就算😂
上到去店舖细细地,但比人感觉几舒服唔错。
2019-08-27