2010-02-23 3 浏览
為左慶祝好朋友生日,大家想試新野,不過唔想又食放題..依度有埋泰式野食,所以就試下。裝修好有外國既感覺,坐埋邊仲可以望到維園!沙律雖然唔係有好多款,但係樣樣都好好味,尤其係個有粉絲既泰式沙律!非常開胃!刺身有三文魚、吞拿魚、帶子等等..都幾新鮮。炸物有天婦羅蝦、吉列蝦..仲有好多款串燒。仲有咖哩蟹、蝦、帶子等等..甜品細細件,可以樣樣試下。我地一行六人都覺得野食有酒店既水準。大部份野食我地都有encore,仲有service好好!收碟快、仲會成日加水。啲waiter個個都好有禮貌!仲有reception既姐姐,我地早左一個鐘去放低個蛋糕,其實我地冇諗過係入面切個蛋糕但係佢地見我仲攞住個大紙袋仲主動問駛唔駛keep埋係度先,非常好!!不過大家淨係食食食..啲waiter有幫我地影相..不過我地就冇影到野食既相..= =不過短期內一定會再去!!
刺身有三文魚、吞拿魚、帶子等等..都幾新鮮
,非常好!!
2010-02-19