2021-03-22
其實第一次寫食評,本來冇諗過要寫,所以都冇咩影相。但係食完之後搭車諗番 覺得有需要一讚。1)好服務邊爐蛋 & 粟米芝士 & 前菜係任添,每當一食完,待應就會主動行過嚟問使唔使加添,超主動,而且每次份量絕無手軟。相信大家都試過,套餐講明會包任添,但唔等於間間都咁情願係咁幫你添。添到我地明明已經燒哂所有肉,都仲問緊我地要唔要加添😂另外,一開始我就燒左一塊好長既豬肉,長到有d唔知點燒。待應見狀,主動過黎幫手燒一陣,仲話因為豬肉多油,易搶火,所以佢燒一陣先,燒到剪刀可以剪開做細細件之後先pass番比我。超細心以上舉動,不止是其中一位待應的服務,而係基本上係餐廳遊走既所有待應都係咁主動同細心。2) 好味道前菜個醃蘿蔔 同 藩茄仔超好食,食到係咁refill。d肉又林又大舊。個尤魚一塊勁厚,以為會好un, 但完全唔係,係好有鮮味 又有彈性。牛舌唔un, 完全唔知食左舊牛舌。
1)好服務
添到我地明明已經燒哂所有肉,都仲問緊我地要唔要加添😂
2) 好味道