第一次咁有耐性等125分鐘🤓 magic_yan等级32021-11-17280 浏览 关注 依間野係冇得book位架!仲要係閣樓,要問下看更先識去(首先要上2樓,行樓梯落1樓)要留意我同朋友六點三去到拎飛,果陣已經要等33張飛最後要等到八點二十分先入得。雖然睇餐牌款式唔多,但係樣樣野都好吸引落單之後,啲嘢食唔使等廿分鐘就上菜,都算幾快我哋叫咗兩個小食、一個飯、一個意粉、兩個甜品,真係好食!等左咁耐先有得食係值得鹹蛋黃雞翼 - 好出色,一啲都唔漏,好食到想叫多碟炸魷魚鬚 - 普通野,可以唔使叫明太子忌廉大蝦燉飯 - 好食,少少辣,多蝦,黏性啱啱好,食到明太子嘅味道焗肉醬意粉 - 甜甜地,好乾,好怪,勁多芝士,不過我唔鍾意甜甜地嘅味道椰子咖啡碎冰 - 好特別,有少少椰香,加左咖啡之後會掩蓋晒椰香味,咖啡倒係焦糖碎度杯野慢慢會有甜味芒果碎冰 - OK, 芒果味濃,唔使特別評榛子焦糖香蕉梳乎厘班戟 - 榛子烘過好香口,香蕉上面有片焦糖班戟好鬆軟,空氣唔哂,剛剛好意大利芝士熔岩 - 酒味濃,好香咖啡味,一啲都唔漏,但係食之前一定要拍片以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享第一次咁有耐性等125分鐘🤓 Cobber Coffee and Tonys Pastry https://s.openrice.com/QrLT0uAT000检举 张贴 评分4味道5环境5服务5卫生4抵食用餐日期2021-11-12等候时间125 分钟 (堂食)人均消费$200 (晚餐)