越秀後面, 有大盛 & 羽壽司比我揀, 因為未食過羽壽司, 所以揀咗佢, 諗住質素都唔差, 應該好過元気...未食飽都唔想再叫野食!食完好超失望!!!!!!!!!!!!!!!!!! 唔會再有第二次!!!帶子: 好同意下面的意見 "珍寶帶子雖然大, 但毫無鮮味可言!" $8 一件, 但至少要叫兩件, 帶子係好厚, 好大件, 但真係無味!!!! 三文魚: 一d 味都無, 同百佳差唔多!魚奶湯: 好似打邊爐湯底, 濃湯寶!! 大拿拿$20 架!!! 回水!! 魷魚: 無乜特別三粒一碟: 算是最好食芥辣甜虾: 芥辣無芥辣味, 甜虾無虾味, d 虾同虾仁炒蛋有得揮, 一d味都無!! 食到成個口都係 "潺", 個軍艦黎到自動散開大蟹柳: 都ok鼓油: 無味, 係咪溝咗水??飯: 一係好濕, 一pat pat, 一係硬邊order d 壽司, 塊魚生係暖ga?? 係咪即係在belt 拎比我?? 咁我唔洗order la????d 壽司司傳好唔認真, 有個好"亂黎" , 錯order 又唔做返, 無心裝載!!另外, 我都覺得d 碟唔係咁乾淨, 好似好多"漬"總結: 差過元気元祿都可能好過去, 金井差唔
越秀後面, 有大盛 & 羽壽司比我揀,
因為未食過羽壽司, 所以揀咗佢,
諗住質素都唔差, 應該好過元気...
未食飽都唔想再叫野食!
三文魚: 一d 味都無, 同百佳差唔多!
魷魚: 無乜特別
三粒一碟: 算是最好食
大蟹柳: 都ok
鼓油: 無味, 係咪溝咗水??
飯: 一係好濕, 一pat pat, 一係硬邊
另外, 我都覺得d 碟唔係咁乾淨, 好似好多"漬"

總結:
差過元気