朋友介紹 話試過北角和田唔錯 今日出開旺角 就同女友膽粗粗去呢間放題食 因為每次試新野都中伏去到環境唔錯 其實每張枱之間既距離好近 算係迫但佢做到每張枱之間都係矮牆隔住 算係有心思食物 初段黎既速度幾快 炸物快過魚生 各樣野味道都唔錯羊架係值得推介既 係真係好食食物質素同種類都冇咩問題 幾滿意 漏單問題就真係好需要改進 去到中段 問題出現 寫5種 黎1種你催都冇用 話幫你跟 但最後都係唔會黎去到最後last order 管錢果位小姐問你有冇漏單或追加 漏左既野食先至到但就一次過堆埋黎可能我小人之心 中段唔理你叫幾多 比少少你食 去到最後 一次過堆比你 你食唔晒就可以罰你錢 每樣食淨加收10蚊另外 last order係時間完結前半個鐘 所有食物都要order 即使飲品雪糕都係呢個做法唔make sense 雪糕係甜品 應該最後食 但佢又黎得快 當我食晒所有食物之後 雪糕已變奶昔
朋友介紹 話試過北角和田唔錯

你催都冇用 話幫你跟 但最後都係唔會黎
但就一次過堆埋黎
可能我小人之心 中段唔理你叫幾多 比少少你食

當我食晒所有食物之後 雪糕已變奶昔

题外话/补充资料: 負責壽司枱附近範圍 有個短髮中年阿叔侍應 佢個態度真係一絕 你同佢追單 佢企向你隔離 望一望你 之後同佢講野追單 佢係唔會望住你聽 周圍望 你講完 佢就走 完全冇反應 冇話幫定唔幫你追 非常唔尊重 當然要追既食物係冇黎過 話唔定佢係老細 唔憂做 其他侍應態度都幾好 只係漏單既 冇人幫到你
2012-06-25