第一次喺麥當勞使用自助點餐服務落單- 第一次用速度呢就慢咗少少, 可能因為我仲未熟悉個使用介面, 自助點餐嘅好處就係冇乜人排隊!佢哋個自助點餐服務流程係咁樣樣嘅, 首先喺螢光幕揀咗你要嘅食物之後, 然後用電子貨幣俾錢,而電子貨幣付款亦都有好多選擇, 包括有信用卡, 八達通,Android pay同埋Apple pay! 點完餐之後喺部自助點餐服務機嘅右手邊攞走個有號碼嘅送餐牌擺喺枱上之後就有服務員送餐過嚟畀你.但呢個點餐方法有佢嘅問題,就係唔可以事先約定要幾多茄汁,黑椒粉或者泰式辣椒醬, 要等到服務員送個餐埋嚟之後, 再問服務員攞, 然後再等佢去counter攞完返嚟畀你,呢一方面就令到整個經驗差咗少少! 因為服務員又要走多一轉而個客又要再等! 但係值得一提嘅就係佢哋出餐嘅速度多十分之快,大概五分鐘內就可以出到餐擺喺客人嘅枱面!香辣雞腿包餐$24今次用餐嘅經驗十分之唔錯,我點咗嘅係香辣雞腿包餐可樂少冰, 出餐速度快之餘,食物亦都十分之好, 薯條夠新鮮夠脆! 而香辣雞腿包裏面嘅雞腿亦都夠熱夠新鮮! 今次用餐揀咗可樂少冰但係打開杯可樂發現冰都幾多下!識得喺麥當勞食漢堡嘅朋友或者喺讀書嘅時候

香辣雞腿包餐$24
香辣雞腿包餐
今次用餐揀咗可樂少冰但係打開杯可樂發現冰都幾多下!
可樂少冰
識得喺麥當勞食漢堡嘅朋友或者喺讀書嘅時候應該都有見過呢個食法,就係將啲薯條夾喺個包裏面一齊食! 咁樣嘅食法呢就會令到個口感更加豐富!
香辣雞腿包
總括嚟講今次喺星光行麥當勞嘅用餐經驗都尚算不錯! 自助點餐服務出餐出得快, 呢度嘅嘢食夠新鮮, 薯條香脆, 香辣雞腿包裏面嘅雞腿亦都夠熱夠新鮮!