2011-04-13 2 浏览
人生第一次食肥姐,听就听得多,真系去食就第一次。朋友成日黎食,叫左个墨鱼同鸡肾,咁我就跟佢叫,叫左个鸡肾。鸡肾初时食落有D硬,但咬多几下就开始爽,其实夹系爽同硬中间,个感觉好特别。但又唔系韧,感觉好好。味道又唔系好咸,个芥辣好好食,有芥辣味但唔太辣又唔太抢,同甜酱好夹,咦点解我好似讲紧废话咁既﹖朋友个墨鱼我食左一旧,原来系冰既,不过好爽口,最怕d 野韧到咬唔开会牙软既我好钟意食。最估唔到系冰冰地,因为我旧鸡肾无冰既感觉。如果再热d 食应该好消暑。 价钱又抵,5蚊都有1串,又唔会咬到牙较软,排队又快,睇过之前有d食评话服务态度唔好,依家街边小食好难揾到咁平又好食, 唔通你想好似高级酒店咁服侍你﹖有既你都惊啦~
人生第一次食肥姐,听就听得多,真系去食就第一次。

我的鸡肾~正
朋友的墨鱼~正~爽