2022-06-24 43 浏览
生日月又嚟!飯局停不了!難得入元朗國同朋友gathering😜😜地膽帶Be去開心吓嚟個Seafood BBQ!可以任飲任食2.5個鐘!夜晚七點半前離座每人只係$338(再加一)爽皮到痺!!.雖然裝修唔算特別華麗!但安排咗我哋坐卡位!隔離就係流水蝦水箱🦐勁方便夾蝦蝦!(記得用冰水凍暈生猛蝦蝦先至好放上爐燒哦🙊)新鮮蝦肉果然入口彈牙又爽口!另外自助區都有大量海鮮可以選擇拎埋位燒😍😍當中Be試咗又大愛嘅有海魚, 大蜆, 鮑魚, 蟶子, 生蠔!!有啲放上爐時仲識郁郁吓!鮮味就係滋味😋仲有其他肉類(當中我哋追燒得最多嘅係牛仔骨👍🏻👍🏻), 蔬菜, 甜品, 熱食, 雪糕雪條, 啤酒汽水……任君選擇!!有得食有得玩😎😎燒吓食吓傾吓!一樂也♥️同屋企人/朋友又多個聚會好選擇啦!