(非会员)
2010-06-22 12 浏览
熱辣辣的端午節下晝, 去左呢間麵亭食野. 之前有行過幾次見入面比較多人, 所以一直未有機會試下…當日tea time時段唔係好多人, 就同mummy入去試一試. 我地點左個日式海鮮pizza/ 蒜香沙律醬焗聖子/ 七味雞翼/ green tea x 2, etc. >>日式海鮮pizza: 口感好鬆脆, 雖然話係pizza, but亦似千層酥呢! 我數過有起碼十層, pizza上面有芝士, 三文魚, 八爪魚, 蟹子粒粒. 個味道好夾, 做小食一流, 不過有少少美中不足…就係d八爪魚可能焗太熟, “un”左d!>>蒜香沙律醬焗聖子: 賣相不俗, 聖子焗得好野味, 而且好濃沙律醬+蒜辣味, 但略為有點鹹, 好似比較適合用黎送飯..haha! 不過價錢上, 以急凍聖子及份量來說, 就略為有少少貴了.>>七味雞翼: 故名施義係, 七味粉醃製成既雞翼, 煎得夠香口, 雞翼又唔會太乾身, 仍然有dd juice!總概黎講, d小食都好好味, 有機會再來, 會想試下佢地既招牌鮟鱇魚湯米線! 不過間店比較細, 活動空間不多. 如果叫多幾款野小食+湯麵類既

總概黎講, d小食都好好味, 有機會再來, 會想試下佢地既招牌鮟鱇魚湯米線! 不過間店比較細, 活動空間不多. 如果叫多幾款野小食+湯麵類既話, 就必定唔夠位放.
日式海鮮pizza
蒜香沙律醬焗聖子