2019-05-09
百變小櫻 x 点心代表😍😍点心代表真係不時帶驚喜俾我地💓繼之前既美少女戰士,p助小兔兔,今次終於到咁多女仔細細個一定有睇過既百變小櫻餐廳從內到外都換上小櫻poster,仲有幾張卡位係正poster隔離,打卡極佳位置呀~整間餐廳粉紅的💗又引起我中女心大爆發啦除左裝飾,餐單設計亦好有心思,係古羅卡style枱上仲提供卡牌影相小道具大合照😍😍😍成枱都係主題點心 黑松露蝦多士好友蒸腸粉荔枝乳酪特飲原個西瓜特飲基路仔流沙包基路仔造型巧打意😍入面超級流心,記得唔好影咁耐快d食呀櫻花鮮蝦餃蝦餃都有粉紅色💕蝦肉好大粒基路仔西多士基路仔係糖霜餅乾可以食用的喔加上蜜糖既西多士真係好吸引令人欲擺不能小狼玉子燒玉子燒上面有狼既符,餐廳係食物造型方面真係好用心呀不過硬係覺得食d字好奇怪咁,所以我撕走佢😂玉子燒少少失望,唔太嫩滑麻辣口水雞除左限定既百變小櫻點心之外,餐廳亦會供應平時的點心。我地最後就叫左呢個口水雞。完全無諗過口水雞入面有麵😂涼麵撈均辣醬,辣得非常滋味。唔食得太辣既朋友可以先整走太多辣醬呀。通常靚既野唔好食,好食既野唔靚,尤其是呢類crossover卡通人物既食物,點知呢度又唔錯喎😋
点心代表真係不時帶驚喜俾我地💓
繼之前既美少女戰士,p助小兔兔,
今次終於到咁多女仔細細個一定有睇過既百變小櫻
餐廳從內到外都換上小櫻poster,
仲有幾張卡位係正poster隔離,打卡極佳位置呀~
整間餐廳粉紅的💗又引起我中女心大爆發啦
除左裝飾,餐單設計亦好有心思,係古羅卡style
枱上仲提供卡牌影相小道具
大合照😍😍😍成枱都係主題點心
黑松露蝦多士
好友蒸腸粉
荔枝乳酪特飲
原個西瓜特飲
基路仔流沙包
基路仔造型巧打意😍
入面超級流心,記得唔好影咁耐快d食呀
櫻花鮮蝦餃
蝦餃都有粉紅色💕蝦肉好大粒
基路仔西多士
基路仔係糖霜餅乾可以食用的喔
加上蜜糖既西多士真係好吸引令人欲擺不能
小狼玉子燒
玉子燒上面有狼既符,
餐廳係食物造型方面真係好用心呀
不過硬係覺得食d字好奇怪咁,所以我撕走佢😂
玉子燒少少失望,唔太嫩滑
麻辣口水雞