2022-02-17
🇭🇰大埔- 阿波羅之前都曾經同大家介紹過阿波羅嘅鮮果甜乳酪,而家咁啱見到佢做緊優惠即刻同大家講吓,佢而家做緊買第二杯減$10優惠,未試既快啲去試吓啦 因為平時就咁買一杯我會覺得有啲貴haha~~👅鮮果甜乳酪 (⭐8/10) $40/杯 超大杯啊,今次我叫咗荔枝味同埋麥提沙,不過個荔枝味俾麥提沙搶咗,成杯都係麥提沙味haha好多人會問呢個甜乳酪係咩嚟,其實就好似雪糕咁,但係佢好似健康啲,係乳酪嚟嘅,食落仲好好味😍我次次都好鍾意加麥提沙,因為佢會好有口感,啖啖都有麥提沙碎~~同埋勁少舖頭有得揀麥提沙味既雪糕所以我好鍾意🤤🎏地址: 阿波羅 (大埔)大埔安泰路1號大埔廣場2樓72號舖仲有好多分店🤗我唔列晒出嚟啦~~#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #followforfollow #food #yummy#likeforfollow #followme #eat #食好西 #吃貨 #likeforlikes #blogger #hkfollows #大埔 #大埔美食 #Appolo #阿波羅 @app
👅鮮果甜乳酪 (⭐8/10) $40/杯
🎏地址: 阿波羅 (大埔)
大埔安泰路1號大埔廣場2樓72號舖
仲有好多分店🤗我唔列晒出嚟啦~~
#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #followforfollow #food #yummy#likeforfollow #followme #eat #食好西 #吃貨 #likeforlikes #blogger #hkfollows #大埔 #大埔美食 #Appolo #阿波羅 @appolo_hk
按一按👇🏻可以看回我們所有的香港好西🤗
#lg_大埔