2020-08-19 88 浏览
$11可以食啲咩?#小秘書 呢日就用咗 McDonald's 手機App嘅 #優惠,居然係無附帶條件抵下買到9件 #麥樂雞 + 1杯 #凍奶茶😉 雖然明知唔係咁健康,不過有着數嘅嘢又點可以當睇佢唔到喎😅 況且依家過咗六點後都只能夠 #買外賣,簡直係我呢啲 #窮人恩物 呀❤️ 而最重要嘅係同款食物需求量大,幾乎每個 #人客 入到嚟都係order #麥樂雞,所以都好難會食到唔新鮮嘅嘢😉 拎到上樓都仲係熱㗎🤪呵!我自己就鍾意配埋啲 #泰式辣醬 一齊食,另有一番風味㗎🤤 不過最估唔到 #麥當勞 嘅 #凍奶茶 都拍得住 #茶餐廳 八成水準👌🏾你話我點可以唔心動吖🤪 balabalaba

2020-08-17
外卖自取
$11 (其他)