2018-10-01 2172 浏览
話說今日係慈雲山附近,突然想食燒肉,就諗起呢一間。星期日,夜晚七點三左右到門口,等咗45 分鐘總算入到去裡面。燒肉。放題。極上果個餐。一坐低無耐,9 唔搭8 送咗以下嘅野過黎。松葉蟹 + 兩片牛,兩片豬頸肉,兩舊雞。一個字 HEA .... 我寧願你唔俾我好過,下價貨之餘搞到個網燶晒底。之後,不斷叫咗好多肉,根本分唔到,只係知自己有食牛。豬,雞,海鮮。有一樣野,真心推介。就係一口牛,果口牛有5cm x 5 cm x 5cm咁大粒, 底食到呢但真係好難燒囉!!!! 其次就係佢啲海鮮,都唔鮮,叫乜鬼海鮮。蝦肉無咬口,又唔脆,又唔係林,唔新鮮咁。 啲三文魚,好似人地魚乾伴食,碎到呢,散晒。是次燒肉體驗都幾失望,想過下口癮都可以嘅。反而想食好野。。。。openrice 下其他啦🙈
話說今日係慈雲山附近,突然想食燒肉,就諗起呢一間。

燒肉。放題。極上果個餐。

一坐低無耐,9 唔搭8 送咗以下嘅野過黎。
送嘅

松葉蟹 + 兩片牛,兩片豬頸肉,兩舊雞。

但真係好難燒囉!!!!

三文魚 ,蝦,帆立貝

肉。肉。頸肉。栗米

2018-09-30