2024-07-06 243 浏览
呢間火鍋店聞名已久,生完之後一直無時間出來食麻辣火鍋😋今次就帶埋兩位李生去享受帝王級嘅邊爐!來呢度食野之餘食埋環境🤤🍽️ 經典鴛鴦鍋叫咗個經典鴛鴦鍋,有招牌牛油紅鍋同高湯,有超小辣同唔辣🍲好刺激!🍽️ 珺珺功夫牛、潮汕牛肉丸打邊爐當然要食牛🤤功夫牛肥瘦適中🥩手打牛肉丸彈牙,有牛味!🍽️ 日本元貝元貝大大粒,夠晒新鮮🤤一滾熟Lisboy就搶先試食,食到舔舔脷即刻飽晒😋🫃🏻🍽️ 傑出三寶、鵪鶉蛋食四川麻辣火鍋點可以冇毛肚?呢個三寶包括有毛肚、千層肚同腸🤤放份麻辣鍋滾一滾熟,再放入口,好正享受😋仲有正爆鵪鶉蛋,成個鳥巢🪹咁上檯,視覺味覺一流!🍽️ 油麥菜、茼蒿、生菜健康嘅我哋仲食咁大量菜類🥗油麥菜、茼蒿、生菜🥬都係火鍋必備,Lisboy & Lisba都食到好開心飽到上心口🤤🍽️ 御用糖心茲粑 + 百香果檸檬茶食火鍋點可以唔叫大大杯嘅手打檸檬茶解解辣🍹最後一定要食番啲甜品紅糖茲粑中和下個口腔味蕾😋正啊!飽到我哋一家三口個肚由平變晒肥仔肚🫃🏻🤰🏻||

🍽️ 經典鴛鴦鍋

🍽️ 珺珺功夫牛、潮汕牛肉丸
打邊爐當然要食牛🤤功夫牛肥瘦適中🥩手打牛肉丸彈牙,有牛味!

🍽️ 日本元貝

🍽️ 傑出三寶、鵪鶉蛋

🍽️ 油麥菜、茼蒿、生菜

🍽️ 御用糖心茲粑 + 百香果檸檬茶