近期發現咗一間好嘢,今日同媽子專程過嚟試下,呢度嘅自助晚餐真係好抵食,入嚟先知道佢種類仲好齊全先,帶媽子嚟真係無選錯吖,可以放開肚皮大食特食咯~裏面的環境色調比較昏暗溫暖,適合三兩好友組隊過嚟一邊食一邊傾計食材應有盡有,花多眼亂,真係唔食咩好,最多客人捧場嘅係燒烤食物區,裏面有我至中意食嘅牛扒、五花肉等,配上啤酒就好有韓國烤肉FEEL了按自己平時嘅口味先試一下佢哋嘅八爪魚刺身,刀法均勻,咬落爽口有嚼頭豆腐花,上面灑咗紅糖,食起嚟豆腐細膩軟滑,香甜又有營養多春魚、青口、鯖魚用手按一下魚肉仲可以感覺到彈性,證明仲係好新鮮嘅,相信烤出嚟味道一定唔錯特別推薦一下呢款火炙芝士蟹足棒壽司,單單睇賣相已經比外表烤得金黃嘅蟹肉吸引,食入口蟹肉香嫩之中又帶入芝士嘅醇滑,味道可以媲美專門做壽司嘅名店
豆腐花,上面灑咗紅糖,食起嚟豆腐細膩軟滑,香甜又有營養
2016-05-27