2019-01-16
平時食開油超大本型food court都覺得好平好抵又大碟....今日發現food court既深處原來有一間十分隱密既日本料理火鍋放題, 睇餐牌見價錢經濟, 又有好多野食, 一於入去試下先餐廳內裏地方非常闊落, 坐座都唔少喔, 店員仲安排左我地坐CAR位, 好大既空間好舒服呢!放題既價錢表.....已包日式放題, 火鍋 (肉類, 海鮮, 刺身, 料理, 自助吧)有9款湯底選擇, 6款免費, 3款加錢放題紙勁多野食, 樣樣都好o岩食, 超興奮丫!!!海鮮各肉類火鍋配料...其他既火鍋配料可自行到自助吧拎...有蔬菜呀, 丸等等先黎個刺身先~~~全部都好新鮮, 夠鮮甜!! 三文魚超肥美, 科科楊物炸蝦天婦羅...大大隻, 爽口彈牙!芝心蝦丸, 好JUICY喔!!燒物蒜香雞中翼烤菠蘿燒汁帶子貝食完一輪小食, 到打邊爐喇!!我地加錢叫左海膽龍蝦湯鍋...超正喔!!! 好大好大舊海膽!海膽生食或放落鍋道煮下都得~~大大舊既海膽非常鮮甜, 啖啖肉好有口感!!!半隻龍蝦就CUTE CUTE的, 肉質新鮮!仲有澳洲和牛, 和牛好軟腍, 而且有入口即溶既感受, 正!!特選美國牛肉僅次於和牛, 但都好正
有蔬菜呀, 丸等等
全部都好新鮮, 夠鮮甜!!
三文魚超肥美, 科科
炸蝦天婦羅...
大大隻, 爽口彈牙!
芝心蝦丸, 好JUICY喔!!
蒜香雞中翼
烤菠蘿
燒汁帶子貝
我地加錢叫左海膽龍蝦湯鍋...
超正喔!!! 好大好大舊海膽!
海膽生食或放落鍋道煮下都得~~
大大舊既海膽非常鮮甜, 啖啖肉好有口感!!!
半隻龍蝦就CUTE CUTE的, 肉質新鮮!
僅次於和牛, 但都好正呢!
美國黑豚片
薄薄的好易熟, 肉質幼嫩~
十分彈牙, 滿滿墨魚味
花膠仔
細細件, 食完感覺滋補左
蟶子
幾新鮮, 冇乜腥, 唔錯!
呢道環境, 服務, 食物質素都好高, 係放題既唔錯擇!