又到左我最愛既Happy Friday,趁老闆放假可以蛇出黎買個tea同班同事一齊食😚順便試埋佢地新推出既南瓜肉鬆三文治同熱桃膠鮮奶😍😍🌟全日早餐 ($58)平時多數叫佢地既三文治,今晚食得豐富啲買個all day breakfast,出面café叫個全日早餐起碼百幾蚊,呢度$58就有交易,但係一啲都唔頹架,有炒滑蛋、煙肉、煎雞扒、菇、薯餅、粟米、沙津,仲有自家製既果醬多士,質素仲高過出面啲café,粟米粒好香甜,最正係個煎雞扒,煎到表面金黃色,雞肉嫩滑多汁,多士都好出色,係搽左佢地自家製既果醬 (之前叫橙豬豬牛夫同蜜蜜杏加Ling煎雞已經覺得佢地個哈蜜瓜果醬好正),返到屋企擺個靚盤夠哂chill🤭🌟南南治癒 ($36)新推出萬聖節限定既南瓜蓉肉鬆三文治,估唔到又幾夾,南瓜蓉綿滑之中帶少少粒口感,最鐘意佢地係上面加左開心果同南瓜籽等多款果仁碎,增加口感之餘又好味😋🌟港式摔角🤤 ($32)呢個牛角包窩夫係2點後先有得食,上次試過橙豬豬今次一於試下港式摔角啦,新鮮焗起既牛角包窩夫好酥脆,上面加左cream、oreo碎同熊仔餅,望落好似好漏咁但其實食落好light🥳🌟炸蟲草花雞肉燒賣 ($1

🌟全日早餐 ($58)

🌟南南治癒 ($36)

🌟港式摔角🤤 ($32)

🌟炸蟲草花雞肉燒賣 ($12/6粒)
私心推介大家試下佢地既雞肉燒賣,真材實料既蟲草花雞肉燒賣 (賣哂就冇架啦~) 非常夠味,食落好彈牙,新鮮炸起熱辣辣記得趁熱食呀 (我平時間中都會買黎lunch加餸真係好正💯

🌟大愛咗桃膠 (套餐加配價$10)
天氣開始轉涼要飲返杯熱飲,小店最近推出左桃膠鮮奶,再加埋杞子夠哂明目,飲完成個人都暖哂,唔好睇表面好似平平無奇咁,正所謂寶物沉歸底,倒出黎個杯倒見到個底好多桃膠,仲要好大粒,岩哂我呢排夜晚掛住煲劇唔願訓既人啦🤣🤣🤣

🌟Iced Cappuccino (套餐加配價$14)
呢個認真要加分,話說之前有次去買早餐想過下咖啡癮,靚靚老闆娘推介我試下佢地既咖啡,我就揀左Cappuccino,點知一飲就愛上左,呢個價錢超值,但質素拍得住附近既精品咖啡,加埋佢呢個漸層不得了,咖啡味香濃用來提神就最好 (第一次飲完之後成晚訓唔著😜😜😜)