2022-07-11 13 浏览
之前同事推薦食呢間日式餐廳,佢話啲掛烏冬好好味,今日同男朋友行街經過就決定入一入去試下。黑松露忌廉海鮮烏冬滑得來又彈牙,啲忌廉岩岩好唔會太油膩,海鮮就有三文魚三舊手同埋帶子兩舊,上面有少少黑松露襯番啲海鮮都幾惹味鮮雜菌松露芝士烏冬,先來將個太陽蛋獨攬撈埋落啲芝士烏冬度,簡直係享受。另外啲先雜菌配埋黑松露,啲菇味出晒嚟,成件事好夾,而且啲雜菌份量好多呢一個好抵食呀我哋叫咗富士山柚子味梳打汽水同埋信州蘋果梳打汽水,柚子味梳打汽水比較清新啲,唔係好酸攞嚟中和返頭先啲芝士烏冬同埋忌廉烏冬啱啱好,蘋果梳打呢有50%果汁偏甜,如果炸物會叫返蘋果梳打會好啲,下次要過嚟試埋其他野食