2024-02-22 221 浏览
餐廳位於神秘嘅後巷, 位置不多, 坐嘅位置會同周邊嘅食客比較親近。𓊈燒梅頭扒 $𝟷𝟸𝟾𓊉梅頭扒燒得粉嫩嫩, 一層肥肉包住一層瘦肉, 肉質非常鬆軟, 配埋香蔥同芝麻一齊食, 味道好豐富。𓊈黑毛豚肉五花腩 $𝟺𝟸𓊉五花腩以鹽同黑椒調味, 肉質好軟腍, 食落好juicy 多汁, 唔會覺得油膩。𓊈蘋果豬肉卷 $𝟹𝟾𓊉薄薄嘅豬肉片包住蘋果片, 食落味道多咗一份清新, 甜甜地但同豬肉片嘅味道互相配合。𓊈美國牛小排 $𝟼𝟾𓊉牛小排肉厚, 肉質結實但好軟腍, 好好食!𓊈牛舌芯 $𝟼𝟾𓊉牛舌芯肉質厚實, 口感彈牙, 有濃厚牛肉香氣。𓊈蒜香牛肉蔥卷 $𝟻𝟾𓊉牛肉片包住大量香蔥同蒜茸粒, 味道好香濃, 亦可以夾一片蘋果嚟食, 質感好特別。𓊈燒飯糰 $𝟹𝟾𓊉飯糰燒到金黃色帶少少焦香, 用紫菜包住食, 口感煙靭。𓊈燒翠玉瓜 $𝟹𝟾𓊉翠玉瓜好多汁, 鮮甜爽口。𓊈燒蒜頭 $𝟸𝟸𓊉蒜頭燒完好香脆, 食落好爽口。𓊈日本燒蕃薯 $𝟸𝟾𓊉燒蕃薯正常發揮。

𓊈燒梅頭扒 $𝟷𝟸𝟾𓊉

𓊈黑毛豚肉五花腩 $𝟺𝟸𓊉

𓊈蘋果豬肉卷 $𝟹𝟾𓊉

𓊈美國牛小排 $𝟼𝟾𓊉
牛小排肉厚, 肉質結實但好軟腍, 好好食!

𓊈牛舌芯 $𝟼𝟾𓊉
牛舌芯肉質厚實, 口感彈牙, 有濃厚牛肉香氣。

𓊈蒜香牛肉蔥卷 $𝟻𝟾𓊉

𓊈燒飯糰 $𝟹𝟾𓊉
飯糰燒到金黃色帶少少焦香, 用紫菜包住食, 口感煙靭。

𓊈燒翠玉瓜 $𝟹𝟾𓊉
翠玉瓜好多汁, 鮮甜爽口。

𓊈燒蒜頭 $𝟸𝟸𓊉
蒜頭燒完好香脆, 食落好爽口。

𓊈日本燒蕃薯 $𝟸𝟾𓊉
燒蕃薯正常發揮。