2019-12-02
唔講唔知原來太子有一間隱世嘅串燒店🤓入口係小街既後巷🤓真係好神秘㗎!可以享受一下寧靜中嘅美食🤤嘩原來呢間日本新式居酒屋都好高質㗎!首先介紹下個沙律🥗菜好新鮮 配上沙律汁又清新又醒胃 配上幾塊薄切煙肉 so good👍到介紹下啲串燒 牛柳真係一啲都唔韌 仲好Juice添 有一款不得不介紹 就係豚肉配葡萄啦😆薄薄嘅豚肉包住青葡萄 我真係第一次試 咬落去有肉汁仲有多汁嘅葡萄 感覺好清新!又鹹又甜嘅感覺🤤除咗牛 仲叫咗魚同雞🐓雞尾 細細粒好有咬口!冬菇上面加咗少少榨菜 都幾爽口👍口感真係好特別啊❤️我最鍾意就係個炸雞啦😻熱辣辣嘅炸雞配上超好食嘅芥末沙律醬🥰簡直係Perfect match!炸雞又滑又嫩 必叫系列✌🏻而雞柳棒 又大嚿又滑!如果想靜靜地享受一餐美食 不妨可以試下依間神秘嘅串燒店✨帶比你驚喜嘅食物!仲可以一家大細朋友黎包場開返個party添!😍又幾正喎!