.🔖 麵賜園|𝑴𝒐𝒏𝒈 𝑲𝒐𝒌係旺角想食個麵,見到呢間港式Fusion麵舖好有特色,而且標榜食麵嘅同時又可以嘆到靚啡,點可以唔試下佢🤍。.平日兩點幾黎度冇咩人,環境乾淨企理,比一般麵舖坐得舒服。見到大家都推介牛隊長湯麵就嗌咗,配料超豐富,分別有牛肋條、澳洲和牛牛柳、牛肚、牛筋同薯白,牛魔王們應該食完會幾滿足!😆湯底係濃牛骨湯,好濃味之餘又夠清,一啲都唔油感覺好養生。扁拉麵麵底軟硬度適中,亦好掛湯。成碗麵對比起港式粉麵,個人覺得更似台式牛肉麵😂。.午市優惠加錢可以配飲品,今次就加咗 $35 試下佢個Coffee Plus Menu 搖呀搖烘焙,應該係奶泡咖啡上面加咗層焦糖海鹽,味道以麵店黎講算唔錯,但以咖啡店黎講就普通咗啲,咖啡味唔算太濃。如果要加$35飲可能下次會叫番平少少嘅 $25 Coffee Dimension 咖啡,又或者去番Coffee Shop飲。🫣 整體以麵店黎講,麵食同咖啡都唔錯,下次可以黎食埋佢啲養生雞麵🤪!* 牛隊長湯麵 $88* 搖呀搖烘焙 +$35
🔖 麵賜園|𝑴𝒐𝒏𝒈 𝑲𝒐𝒌

* 牛隊長湯麵 $88