2023-04-28 31 浏览
為食姊妹又再出動,我哋去咗旺角砵蘭街180號地下A號舖的《GOGO Rock 》。餐廳係食西餐為主,以黑色為主,感覺好有格調。有生蠔食喎!當然唔可以錯過啦,生蠔買三送一,我哋每人食四隻!蠔又滑又濃郁,多多都得,不過要留肚食其他嘢!👅除咗生蠔外,仲叫咗個2人set dinner,有主菜,沙律,餐湯,咖啡/茶和甜品。餐湯係酸酸甜甜嘅羅宋湯,開胃又好味!三個菜都非常新鮮主菜叫左個炭燒肉眼排拼三文魚和軟殼蟹海膽意大利粉炭燒肉眼排拼三文魚✨✨✨✨✨有牛塊又有三文魚,超豐富呀!牛塊和三文魚超大塊,份量又多,味道亦好好味!油脂同肉汁豐富的肉眼扒,入口牛味十足,好味到停唔到口。三文魚魚味十足,油脂豐富,好好味軟殼蟹海膽意大利粉✨✨✨✨✨炸軟殼蟹,蟹味十足,入口香脆,咬落去蟹味喺口裏面散發,白汁又香又滑,意粉仲配咗一片大塊嘅黑松露片,有好香嘅黑松露味!

餐湯係酸酸甜甜嘅羅宋湯,開胃又好味!三個菜都非常新鮮

主菜叫左個炭燒肉眼排拼三文魚和軟殼蟹海膽意大利粉
炭燒肉眼排拼三文魚✨✨✨✨✨