2012-03-15
今日約左班姐妹DINNER, 因為我4月結婚, 所以出來派貼 ^3^其中一個姐妹食過呢間餐廳, 覺得唔錯, 所以叫我地來試下。其實我第一次到南洋酒店。不過, 真係好好, 食呢個石頭燒晚餐好特別, 平時食韓燒食得多, 但呢個石頭燒, 真係第一次^^ !!先講返間餐廳,buffet 枱上食物唔係好多, 但又足夠, 因為係半自助, 沙律,冷盤, 湯, 麵包, 甜品, 都係自助!而主菜就係石頭燒, 可以選擇自己既主菜, 例如:牛扒(有5-6款) 或 大蝦 或 鮑魚 或 龍蝦 可以選其中2款, 咁當然有平有貴!!我要了大蝦加牛扒 ^^ 太美味了, 因為肉質夠新鮮, 我相信係因為間餐廳人流都多(我們要一星期前訂位, 我們訂星期五), 所以食物新鮮。總結,大家值得去食,價錢合理, 食物好, 交通方便。
所以食物新鮮。
總結,大家值得去食,價錢合理, 食物好, 交通方便。