係荃灣返工既舊同事食過介紹既,之前都有同佢係呢附近食過晏,附近都多選擇又有熟食中心。呢間野午餐較午餐抵食啲,舊同事都叫左其他同事仔黎試,大家都覺得好食。我地八點三去到有幾對情侶同一行六人等緊位,等左陣大家都陸續入得,大概九點左右晚飯人潮開始散去,餐廳收十點,夜收工既朋友仔,八點半至九點去到應該唔洗點等位。我地叫左份石燒香草吉列牛,初見咩仙氣壽司拼盤,兩份都加左$35蚊轉套餐,有刺身或刺身粒沙律+日/西湯+熱飲。餃子雞翼(其實想試芝士雞翼,指錯左),雞軟骨餃子,加錢轉左餐,有每款小食減五蚊優惠。餐個蘋果綠茶幾好飲,影低左諗住去超市搵下,天氣咁熱,餐廳無凍茶飲,要飲熱都幾惡頂😢,不過有汽水,但如果有凍水提供就更好。石燒吉列牛,我地燒到好香,食既過程好好玩,吉列好脆,最吸引我係隻半熟蛋又靚又好味。仙氣壽司拼盤,餐牌無圖,淨睇名真係一啲都唔吸引,黎到又真係幾仙氣啵~隨便影都咁靚,而且唔係淨係得個樣,件件都係咁新鮮好食。原本我諗住就咁叫兩份吉列牛算數,因為食評啲相一律都係牛咁濟,好彩叫左個壽司拼盤,因為真係好食,推介大家試下。加35蚊多左碟四片既刺身,都幾好食,或者個沙律啲菜都好爽脆。小食餃子雞

我地叫左份石燒香草吉列牛,初見咩仙氣壽司拼盤,兩份都加左$35蚊轉套餐,有刺身刺身粒沙律+日/西湯+熱飲。

小食餃子雞翼都幾大隻好香口,雞軟骨餃子都唔錯。
餐湯係普通既麵鼓湯或南瓜湯,如果認為四片刺身,湯同熱飲值35蚊就加啦,但個四片刺身都算大片同幾好食新鮮既。
另外,店員好熱心招呼,其中黑衫男仔,好努力應付各枱客人,忙著四圍走,一臉都係汗,很熱血的感覺,很欣賞。

2019-07-05