2019-08-19 53 浏览
好耐無經過新墟啦 呢次同朋友去參觀個新既food mall時比呢間餐廳既裝修吸引左 所以就入去試了 😆-每個lunch set 都配香橙紅菜頭沙律,是日餐湯,精選生果 仲有自助水吧架!有三款飲品揀 😳 由凍檸茶到養生既桂圓紅棗水都有!-有骨豬鞍野菌汁配薯絲蝦 ($168)係塊豬既底有好大pat既薯蓉同粟米😍😍 一開始以為會淨係得塊扒 carbs怪既我見到有薯蓉同粟米好開心 😂😂😂 個薯蓉應該加左d忌廉 好滑 又有香草同黑椒吊味 😍 未食過豬鞍 唔知道佢平時既質地應該係點 但呢個有少少硬呢 -香煎挪威三文魚刁草蛋黃醬配特式炸雞粒 ($178) 有三舊特式炸雞粒 點左少少mayonnaise醬 好有日本風味😌 而三文魚煎得好香 塊皮好脆好好食 😂 有肉有菜(salad杯)有carbs(薯蓉同粟米)仲有生果 營養十足呀!仲要樣樣都好好食 😚-裝修以白色為主 座位寬敞 比人好舒服既我感覺 係同朋友傾計好地方呢👭👭
有骨豬鞍野菌汁配薯絲蝦 ($168)
香煎挪威三文魚刁草蛋黃醬配特式炸雞粒 ($178)