2013-09-13
原本想訂間房同公司同事一齊去試吓,而家決定唔會去幫趁。明明我係第一個訂房最尾竟然係無房比我,經理親自帶我去睇吓間房先然後齊齊落樓下確認,你話要比訂金我無問題,你話最低消費要三千我都無問題,但個知客劉小姐第二日打比我竟然話因為佢放假唔知我訂左間房而佢就應承左比間房佢個客,佢自己都知衰話無打返公司講,三返四次要求我讓步比間房佢個客,最多用屏風係出面間開比我坐,點解要我讓先?佢個客係客咁我唔係咩?自己衰左咪同返自己客交代囉,仲要講話我得十個人佢個客就十五個人,即係嫌賺得我錢小係咪?最好笑係我明明親自落去訂,仲要個經理同我一齊睇過無人訂房之後再確認,而家竟然要第一訂房唔好要房做知客竟然可以推左經理接返來D客?有無攪錯呀!而家最希望d管理層知道,好好處理下件事,如果唔係野食有幾好都無用,因為無人想幫趁!