2017-06-10
今日同兩个幾年冇見既好朋友聚舊,朋友打去book枱話只可以食1.5小時!都冇所谓啦,大家都想试下名厨开既餐厅!入到去安排既坐位就唔係甘好坐,正方型既枱又细,叫左幾样野都唔夠位放了!講下食物啦,叫左个黑松露pizza,有幾片黑色既物體係pizza上面,全個pizza得个片野叫有少少咸味,我食唔到有黑松露味!成个pizza好似食紧一片冇味既麺包,又軟林林,真係好失败,另外叫左个芝士焗磨菇,(個名我唔記得了,因为唔係我order),個碟野真係磨菇切片上面加芝土焗,真係白痴都識做,之后叫左一set小食,仲有青口,只係不过不失,冇特别!薯條比较好,厚身,外脆内軟,幾好食,最後,個brownie 超甜,一D朱古力味都冇,好似食緊舊糖咁,好難食,相片就食完pizza已经唔想影了,所以冇乜相!呢間已入左我既黑名单!總之唔掂,貴,搵笨啦😪
總之唔掂,貴,搵笨啦😪