2020-07-09 41 浏览
近排最火紅嘅電影非「幻愛」莫屬,作為大西北人,睇完戲點都要去屯門碼頭朝下聖,完咗仲去咗附近嘅「小茶角」食住burger睇下日落打吓卡添。.-牛魔王必點架!!係店鋪人氣no.1!用咗牛角包代替傳統漢堡包皮,入口鬆鬆脆脆,內餡豐富,搭配咗蘑菇芝士蕃茄同厚身美國牛肉漢堡扒及juicy炒蛋.-屯門牛唔食牛可以食呢款,裡面係煎香左嘅煙肉,夾埋炒蛋蘑菇芝士蕃茄一齊食,食落開胃又唔漏.單骨雞翼懶人嘅我中意食,唔洗拆骨。 入口香口鬆脆,感覺似食緊鹽酥雞。.-水炮車及抺茶拿鐵 水炮車即係藍色嘅梳打水,望住杯野飲,當中嘅意境出晒嚟😆 抺茶拿鐵用左宇治抹茶製作,甘而不澀,其實唔錯,不過如果再濃啲抹茶粉就更加對我胃口。.炸薯條/薯角叫牛角包加埋嘢飲,就會免費送薯條/薯角,分量頗多,即叫即炸,食落香口冇雪藏味,感覺應該係新鮮薯仔刨出嚟。
-牛魔王
-屯門牛