2019-07-22
今日同朋的去左荷里活睇Spider man早左到場有時間食野,但又唔係好多發現戲院售票處對面有間餐廳睇個樣都幾乾淨,個menu幾吸引所以決定係度醫飽個肚先~~~睇啲食身figure 好似幾吸引,價錢都相宜Pasta set都只係$60,仲要有好多選擇👍🏻Dessert 價錢都唔貴大部分四十幾到五十頭加錢仲有埋飲品🍹🍹🍹因為唔係太餓,就揀左一個pasta set同一個甜品落order個時唔知揀pancake 定窩夫,個waitress 姐姐話佢地個窩夫機美國黎既,整出黎口感唔錯見她咁有心介紹,就點左窩夫😆餐廳有自助counter, 有啲咩需要都可以自取,方便快捷😁煙肉白菌意粉配溫泉蛋個份量好多👍🏻👍🏻👍🏻食到我地兩個飽飽地,仲諗住輕食一餐🙈🙈🙈啲配料夠多,味道都唔錯😄鮮果雪糕伴窩夫個雪糕係雜果味,望落去似芒果味,食落除左芒果味仲有其他水果既味,味道偏甜,岩曬鍾意食甜既朋友😆窩夫岩岩整起,仲熱既,好脆口實心,配埋雪糕食味道唔錯👍🏻整體黎講,睇戲前後係度食野好方便,味道價錢都不錯,不過啲櫈係木造,有啲硬,加個軟墊會好啲😆
早左到場有時間食野,但又唔係好多
發現戲院售票處對面有間餐廳
睇個樣都幾乾淨,個menu幾吸引
所以決定係度醫飽個肚先~~~
睇啲食身figure 好似幾吸引,價錢都相宜
Pasta set都只係$60,仲要有好多選擇👍🏻
Dessert 價錢都唔貴大部分四十幾到五十頭
加錢仲有埋飲品🍹🍹🍹
因為唔係太餓,就揀左一個pasta set同一個甜品
見她咁有心介紹,就點左窩夫😆
煙肉白菌意粉配溫泉蛋
窩夫岩岩整起,仲熱既,好脆口實心,配埋雪糕食味道唔錯👍🏻