2007-05-30 4 浏览
5.29 (tue) 暴食dinner兩個要中度戎口o既人都想d好野見呢間未食過而且dset dinner都ok就入左去兩個人叫左兩個set dinner,另叫兩個desserts share:推介o既apple crumble同西米布丁先講set dinner,set送湯、甜品(3塊曲奇)、野飲1)蜜桃汁雞扒薯蓉($78):蜜桃汁好特別,好野味,very gd。2)白汁海鮮米形粉($78):第一次食米形粉,好滑,但好滯。料都足,有青口(都ok大隻)、蝦…。但味道唔及上一個。最正係我地extra order o既兩個desserts!1)apple crumble($3x):甜得o岩o岩好,加埋d雪糕同軟林林o既蘋果肉& raisins 真係好好味!2)焗西米布丁($2x):冇apple crumble咁甜,但都唔錯!湯、曲奇冇乜特別,野飲要熱鮮奶阿華田($加4)。第一次叫鮮奶阿華田,唔太甜,幾好,mainpoint係已經十萬個飽同埋食左好多好重味o既野。雖然個waitress係trainee,好多野都唔知,但最緊要o既禮貌係有o既初次印象良好,會再黎~
5.29 (tue) 暴食dinner

兩個要中度戎口o既人都想d好野
見呢間未食過而且dset dinner都ok就入左去

初次印象良好,會再黎~