2019-11-04
今日相約左朋友黎到位於烏溪沙入少少既白石燒烤場燒野食,平時去完塔門搭船經過成日見到D人係呢度燒野食,今次終於輪返自己去燒啦。呢度我無敵海景真係好正,對住個海景燒野食好舒服,同埋咁岩今日又唔係好熱,所以唔會出哂汗。呢度可以散叫或者叫餐,不過食餐就抵D既,包多D野,所以決定叫5人海鮮餐。呢個餐包括有海鮮-蝦、青口同埋帶子,另外都有廚師腸、丸、雞翼、豬扒等可以燒,而且樣樣都獨立包裝,唔怕唔衛生。呢個餐亦包有燒烤網、剪刀、夾、蜜糖、炭等。呢度買野食就係收銀處,但係如果買麵包、棉花糖、飲品就可以係士多果度買。呢度仲有獨立房可以俾一大班人黎係室外燒完野食入室內涼冷氣。由於我地食到一段覺得好似唔夠食,所以就去左買D海鮮燒下,大眼雞我真係第一次自己燒,估唔到都OK。另外都有買左沙白,呢度既沙白急凍前已經係熟架啦,所以唔會有沙,開左出黎D殼已經開左架啦。天氣涼左最岩就係去燒野食,下次再約多D朋友黎先。
呢個餐亦包有燒烤網、剪刀、夾、蜜糖、炭等。
呢度仲有獨立房可以俾一大班人黎係室外燒完野食入室內涼冷氣。
天氣涼左最岩就係去燒野食,下次再約多D朋友黎先。