2018-07-12 69 浏览
今晚早放工,相約媽媽和一眾姨姨一齊食飯,話晒由小照顧我到大,難得有空,當然要聚聚。朋友介紹話SAV 呢間西餐正,咁我梗係要拜訪下啦。今晚一吃,真係為黃埔多了一間真正有水準的西餐而欣喜,以後晚餐想食西餐終於有著落。Crabmeat Bruschetta $95 蟹肉用鮮蟹肉🤤很鮮美,加上脆脆多士,口感一軟一脆,美味極了。Calamari Salad $108呢個沙律大有驚喜,眼不見沙律醬以為會很乾身,一吃發現原來沙律汁和沙律菜已經融為一體,清新中加甜蜜,媽媽的最愛。Pork Chop $228侍應話此pork chop 係"the world'S best",咁有自信🤔!?果然是佳餚,非常鮮嫩多汁,吃豬吃到像和牛入口軟化的感覺,真係讚。Chicken Burger $128雞扒雖然無豬咁驚喜,但勝在Burger 的每一層配合得宜,亦不錯。Tofu cheese cake $68和濃的豆腐加芝士,又係一個過足口癮的甜品。一邊食一邊聊天,發現呢到的水吧亦有不錯水準👍🏻Stella $58Blueberry orange squash $58

Crabmeat Bruschetta $95

Calamari Salad $108

Pork Chop $228

Chicken Burger $128

Tofu cheese cake $68
和濃的豆腐加芝士,又係一個過足口癮的甜品

一邊食一邊聊天,發現呢到的水吧亦有不錯水準👍🏻

Stella $58

Blueberry orange squash $58