2014-03-02 1116 浏览
未搬屋前 以前成日落嚟買早餐或者light dinner已經有大半年冇嚟過又一城的Oliver's Super Sandwiches了呢日嚟探朋友個bb 嚟到九龍塘先知道原來它早已搬到新的位置就係以前pacific coffee 嗰度 即係舊址上一層新店有別於原來的裝修係我去過所有super sanwiches最有deaign 可言嘅分店裝修以現代modern 為主石磚同木材色調以棕色為主感覺都幾諧和一入門口棵樹好sharp 醒令人有回歸大自然的感覺!唔講唔知super sanwiches係大家樂旗下的 搞到啲食物越來越大家樂化未俾大家樂收購時 講緊7年8年前喇所有食物如斯美好呢日叫咗兩個早餐質素一樣 份量減半有腸仔 waffle 薯仔粒 bacon 番茄 炒滑蛋腸仔得手指尾長 好油waffle 唔夠蛋味 好在唔甜薯仔粒 好油膩 bacon 7成肥。。。。失望得炒滑蛋 驚為天人 又滑 又香 又creamy 正到嘔飲品方面 illy 咖啡好似好似好似唔係illy 味同cafe de coral 大家樂同出一徹即係咁 如果收30幾蚊 换黎同集團嘅食物水平回水pleasep. s 貴係貴在裝
未搬屋前 以前成日落嚟買早餐或者light dinner

裝修以現代modern 為主
石磚同木材色調以棕色為主
感覺都幾諧和
一入門口棵樹好sharp 醒
令人有回歸大自然的感覺!

唔講唔知super sanwiches係大家樂旗下的

回水please

p. s 貴係貴在裝修食環境 坐得舒服嘅

p. s 等咗40分鍾 講真 好slow 會餓親
2014-03-01
$39 (早餐)